Inschrijvingsprocedure Triathlon Langedijk (vanaf vrijdag 6 maart 19.30 uur)

De organisatie van de Triathlon Langedijk vindt plaats onder auspiciën van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). De NTB heeft de inschrijvingsprocedure voor wedstrijden gewijzigd. Hiervoor moet een deelnemer aan de Triathlon Langedijk een NTB-account hebben. Dit is géén lidmaatschap van de NTB, maar een digitale omgeving voor het aanmelden van o.a. wedstrijden. De inschrijving van de Triathlon Langedijk gaat als volgt (wanneer je in het bezit bent van een NTB account, kun je direct beginnen bij stap 3):

  1. Ga naar https://mijn.triathlonbond.nl/registreren
  2. Maak account aan; naam en wachtwoord. Licentiehouders van andere sportbonden kunnen hun licenties koppelen. Dit is een eenmalige actie. De inloggegevens heb je nodig voor eventuele volgende evenementen.
  3. Inloggen, keuze maken voor de wedstrijd waarop wordt ingeschreven, in ons geval Triathlon Langedijk d.d. 17 juni 2020. Let op: er is een aparte inschrijfserie voor leden van Zwefilo, die pas later open gaat. Niet leden die hier toch op inschrijven zullen worden verwijderd en uitgesloten worden van deelname.
  4. Teamcaptains schrijven eerst onder hun eigen naam in, de teamnaam invoeren en kunnen pas in een later stadium de teamleden toevoegen( nader bericht daarover volgt in april). Let op; als een van de teamleden een licentie heeft, dan die als teamcaptain inschrijven zodat je geen daglicentie hoeft te betalen
  5. Betaling vindt plaats via iDEAL.
  6. Alle voorwaarden bij inschrijving zijn op de site van de NTB terug te vinden.

Mocht je problemen ondervinden bij de inschrijving, mail dan naar info@triathlonbond.nl (NTB).

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt voor de individuele serie € 19,00 en voor de duo’s/trio’s € 25,00. Deelnemers die geen eigen chip hebben betalen verder € 3,00 voor een huurchip van Mylaps, die door de organisatie wordt verstrekt. Deelnemers die niet beschikken over een licentie van de NTB, KNWU of KNAU betalen bovendien € 8,- per deelnemer voor een daglicentie.